Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Én is szanaszét futok, ha corelben kapok anyagot
bár még mindig jobb, mint amikor internetről lehúzott 72 dpi-s gifeket betesznek egy word doksiba...
De a szanaszét futás általában attól van, hogy az, aki corelkében rak össze egy bármit, nincs tisztában a program valódi képességeivel, és benyalta a marketinget. Aztán meg csodálkozik, hogy a vetett árnyék miért néz ki úgy, ahogy. A többi ''zseniális'' effektről nem is szólva. Viszont illu.-ban nem tudom végigszkrollozni a betűtípusokat, hogy lássam is közben, bizonyos munkák esetében a csomópontszerkesztési szolgáltatások sokkal kényelmesebbek, mint illu.-ban. Csak ismerni kell a progit. És tudni, hogy honnantól illu.
Egyébként tud vektoros eps-t is, csak elk*rja a szineket, gradienteket. (sőt, én még nem is próbáltam a pixeles eps exportot...) Ugyanakkor valóban jobban jársz, ha ai. formátumban nyomod ki az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest