Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Ha teljes képernyőn van, akkor betölti az adatokat, de ha lekicsinyítem, akkor már nem. Gondolom a kicsinyítéskor megváltozik valamennyire a kép. Mondjuk egyszerűen kipróbálható, csak ki kell nyomtatnom egyet, amit este meg is fogok tenni. Ha ott olvasható, akkor rendben van. Jobban szerettem volna, ha az is vektorgrafikus, nem gondoltam hogy ennyi macera van vele. A Corel Trace sem hozott nagy megváltást.
Például itt simán benne van a menüben. Értem én hogy plugin, de nem találok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest