- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Szeretnék naptárat készíteni, amin a névnapok is rajta vannak. Van erre valamilyen sablon?
Köszi
-
Mela Kehes
addikt
Meg lehet valahogy oldani, hogy egy beszínezett terület piszkosnak hasson? Corelen belül szeretném megoldani nem külön programmal.
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
Hogyan lehet egy csúcsára állított lekerekített négyzetet függőlegesen három színre beszínezni?
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan lehet a clipart képeit egyszerűbben megnézni? Olyasmi kellene, mint amikor a sajátgépben ikonként látszik egyszerre több is.
-
Mela Kehes
addikt
Próbáltam törölni a Corel 10-et és ez az ablak jött ki. Nem is tudtam mit kezdeni vele, nem tudom törölni. Mi ilyenkor a teendő?
-
Mela Kehes
addikt
Ha teljes képernyőn van, akkor betölti az adatokat, de ha lekicsinyítem, akkor már nem. Gondolom a kicsinyítéskor megváltozik valamennyire a kép. Mondjuk egyszerűen kipróbálható, csak ki kell nyomtatnom egyet, amit este meg is fogok tenni. Ha ott olvasható, akkor rendben van. Jobban szerettem volna, ha az is vektorgrafikus, nem gondoltam hogy ennyi macera van vele. A Corel Trace sem hozott nagy megváltást.
Például itt simán benne van a menüben. Értem én hogy plugin, de nem találok hozzá. -
Mela Kehes
addikt
Hali!
Melyik Corel verzióban lehet QR kódot létrehozni?
A 10-ben és a Graphics Suite X6-ban sem találom.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest