Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
megkérdeztem a nyomdászt, hogy milyen filmeket szoktak hozzá vinni. Többnyire mind 133 lpi-s. Néha 150-eset is hoznak, de azzal sem volt gondja. Úgyhogy akkor nem értem, hogy miért nem mindig 150 -eset hoznak legalább. Szerintem erre sokan nem is figyelnek, csak ha alapbeállítás 133, akkor úgyhagyják.
Egyébként 200 lpi-s filmet senki nem hozott még ide, úgyhogy nem tudom hogy akkor mi történne. Egyszínes romayor, hát én nem tudom hogy ez mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest