Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.k.i
csendes tag
Hát a kérdés jogos,de azt gondolom, hogy nincs beragadva, hiszen akkor más helyzetben is jelentkezni kéne ennek a hibának(Pl, egy levél írásánál).Hát közben biztosan nem nyomom, amúgy is elég keveset használom a klaviatúrát.
Ha lenyomva tartom a spacet, akkor nekem villognak az ikonok, de most kipróbáltam jelentkezett a hiba megnyomtam a spacet és tudtam tovább dolgozni,.Hmmm,hát lehet hogy valamilyen klaviatúra hiba,mostanában sokat hibáztam gépelés közben,ez feltűnt.
De nem tudom behatárolni, próbálkozok, nagyon úgy tűnik, hogy nem corel hiba.
Megpróbálom kipucolni, csak az a baj, hogy laptop
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest