Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
PLL-t, (én) akkor emelem már csak, ha a többi beállítás nem hoz eredményt már. A VTT nekem soknak tűnik olyan kis procifeszhez.(ezért írtam ezeket)
Sztem: Nézd meg először (És szard le , hogy mit megy ott) , hogy mi az a valós fesz, amit a procid és hűtésed 24/7-ben simán lekezel. (melegedés). Ha megvan, akkor ehez a feszhez lődd be a többi paramétert, s nézd , mit megy a proci. Mivel sztem nem lesz valós 1,4v felett (minek 24/7-re 8000MHz), ezért a PLL emelése sztem indokolatlan. A VTT értékét meg a procinak adott fesz határozza meg, ki kell sakkozni. Tudom, h teljesen más, de Jómunkás oldalára beugorhatsz, s ott van elég sok ref és VTT adat.
Bár a Te lapod más kat, s láttam BMW is tolja a PLL-t rendesen, de..Ő nem 24/7-et keres.(sztem).
Vagy: Eldöntöd, hogy mennyi az az eredmény, ami valóban kell Neked, felnyomod a feszeket(VTT+CPURef) MCH - (!) MCHRef) VCore..S szépen lassan mész lefelé.(Ha mch-nak emelsz a ref-jét fordított arányosságban vedd vissza. Ha mindent megemelsz az nem jó. Konkrétumot mondani nemtok (s más se) mert recept nincs, s a lapod viselkedését se tudom, (sajna nekem nincs olyanom), de sokszor a kevesebb több. Most kicsit tehermentesíted a lap feszelésével a procidat úgy érzem, s még a procira rakhatnál plusz terhet,s lehet, van egy jobb középút a kettő között.Bocsi a sok pofázásért!

-
laragirl83
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
Léggel vcore valós 1.4V volt, VTT meg meg 1.45.
Ne IBT-t használd hanem LinX-et.
IBT-nek szvsz vannak problémái, programból fakadóan, nálam pl le sem fut, el akarom indítani és rögtön error...
Persze p95 meg társai, illetve LinX megy rednesen, és ugyebár a gép is működik jól, nem fagy, nem hibázik. -
Zé_Mester
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
itt sztem hamarabb kapsz választ a problémára : DDR2 - Tuning

-
Zé_Mester
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
2 válasz között óriási különbségek vannak !!!
ez nem olyan volt, mint az előző megnyilvánulás amire elegem lett.
elhizem hogy nem mindenki ilyen szerencsés, de az 1066-os kingmaxok általába 1100MHz-et mennek, de átlagba mennek 1150 körül is. csak ugye fesz kell neki.
a ballistix ramok árait most néztem meg ph-n, 2 embert láttam aki hirdet ilyet az egyik 22 volt a másik meg 25e. csak ezért gondolom.
de am nem is érdekel hogy mennyi, mert most a procin jár az agyam hogy milyen legyen.
a kingmaxok engem bőven kiszolgálnak
-
Zé_Mester
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
ezt most sztem félreértetted.
a hsz-em az 1200MHz-re vonatkozik, és nem hiszem hogy egy 2x olyan drága ram ugyanilyen sebességen, ugyanígy 5-5-5-15-be bármivel is jobb lenne, attól hogy Crucial vagy OCZ, de lehet hogy én tévedek, annyira nem értek a velős részre
de ez nem ide tartozik.
-
subaruwrc
félisten
válasz
AirBooms
üzenetére
simán alszom mellette.nem zavar.és le van szabályozva az összes.
DeadMeat értelek. a fesz szabályzókon a borda fogható.ahogy az infinity fújja hátrafele a levegőt az olyan hyper tx-es sufnituninggal oda van vezetve a fetekre és mint mondtam most is fogható a borda rajta.meleg de fogható. ha becsuknám a házat akkor minden jobban melegedne hiába van légáram. a másik hogy a 2600xt ventije a házba nyomja be a meleg levegőt
Soak nem a 465fsb hez a 6300nál elég volt az 1.25v-os chipset fesz. itt gondoltam kicsit nehezebb fiú a 6700 ezért 1.4v-t adtam. az a fura hogy nem hibázik hanem lekapcsol.közben pedig semmi nem túl meleg....
leküldöm szívesen ha addig kölcsönbe kapom a quadodat
jah és mellesleg tényleg vicces lenne ha a táp lenne kevés.ezt vessük is el gyorsan.
a légáramlat dologról én is így gondolkozom.minden előtt közvetlen van a venti.ha becsuknám összecissza kavarogna a meleg levegő
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azt hiszem mehetnénk tüntetni 
... ha magsabb FSB -n szeretnéd járatni meg is kell Tenned !!