- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
proof88 #1901 üzenetére
Nekem volt, hogy csak 3 láb feszült rá teljesen és fene tudja meddig ment úgy, de semmi gond nem volt így sem, stabilan állt, miután ráhúztam a 4.lábatis újra a hőmérséklet ugyan annyi maradt, bár a szenzorok tényleg nagyon pocsékok.
Hihetetlen szar a felfogatása, lehet, h. ez miett fogom cserélni, bár sok mindent kéne még venni -
Eagl3
veterán
Ez gyors volt... azt viszon tudnod kell, h. a lapod nem fogja szanályozni a Venti fordulat számát, mert nem PWM-es a csatija azaz 3 tűs nem 4, így elég nagy szél zaj lesz és kicsit rázza is a bordát. Javaslom rendelj hozzá egy potit is pár száz Ft-ért vagy szerezz be egy venti szabályozó előlapi anelt.
-
Eagl3
veterán
Annyival kiegészíteném, h. csavarhúzóval óvatosan ki kell pattintani a müanyag kapaszkodókat a bordáról mielőtt lehúzni.
Lamellákra vigyázni, könnyen hajlanak és nem könnyű egyenesre vissza csinállni őketMiér nem adnak alapból merevítőket ill. hátlapi panelt hozzá
(költői kérdés volt.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Én is bevásároltam az E8400-am ra egy TX2-őt. (Nem kaptam 212-őt ...)
Elég macera volt felrakni valóban... de 45 perc után rájöttem a titok nyittyára...Kérdésem a köv.: Gigabyte EP35-DS3 lap kezeli-e autómatán a TX2 ventijét? Mert én úgy vélem, h. ez EVEREST szerint folyamat 1950 és 2000 rpm között pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest