- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Fogd meg a VGA ventit is... állóra attol nem lesz baja.. mivel nálam csak az átforrasztott FSP tápomban zörög egy Noctua az is 600on.. rá kellett jönnöm hogy a WD vinyó a hang forrása.. és nem is zavarna a süvités ha nem rezonálna de nagyon...igy hát a ma délutáni programom ennek kiküszöbölése lesz.. ha lehuzom a vinyot tényleg néma.. de sajnos azt rá kell dugjam..!
Mád oda jutottam hogy 7 gépen randalirozok nap mint nap..sajat asztali, a két laptop, öcsém laptopja, anyumék gépe, munkahelyi és a TV alatti gép.. szóval én már azt se tudom hol áll a fejem...
-
#TOTTI
őstag
Nem tudom én nem nagyon teszek rá ventit lehuzva megy passzivan.. és ha tuninglok akkor is csak 1250en pörgetem max...
Hát ha NEM EP35 ös giga lapod van akkor tudsz állitani... 3 tüs csatlakozokra igy TX2re is ventiszabályzást ami a felvett feszültség alapján szabályoz.. ez a VOLTAGE beállitás a PC Healt Status ban.. a BIOSban.. valamint... ha 4tüs PWM es ventid van pl régi TX akkor ugy tudod szabályozni h VOLTAGE helyett PWMre állitod de sajnos nem tudom idézni mit is...
-
#TOTTI
őstag
Igazaból nem sokat.. nagyon sokan igy használják... söt ritka ha merevítővel.. és semmi gondjuk ha elöször felrakod akkor még jo, de ha sokat rakosgatod akkor lehet gond a felfogatókkal elsö felrakásra nem lesz vele gond..
Jó tanács..: Úgy tedd fel hogy a ventit lehuzod róla, meghuzod felfelé erősebben lejön keretestől.. majd a klippeket nézd meg és ha lehet kivett lapba tedd bele.. ami rajtva van paszta az jo is lesz... utána rátolod a ventit felülről mert ha esetleg nem veszed le zavarhat a felszerelésben... igy is meg leszel vele elgedve.. csak ügyesen...
-
#TOTTI
őstag
Én azt mondom hogy a Coolermaster hűtőről származó merevítőbe látom a legtobb fantáziát.. Valaki használja gyári hűtőröl való felfogatóval.. az is egy megoldás de jobban szeretem ha valami korrektebb gyárinak tűnő megoldással.. valahol 1 par sorral lejjebb mintha az egyik kolegának lenne pár eladó 775 gyári coolere..
-
#TOTTI
őstag
Hát ugy tudom elképzelni hogy alulról belenyomsz egy átmenő csavart vagy bele is csavarod de nem azt amit adnak azok kicsik.. és akkor felülről ráhuzod a hűtőt anyákkal... de az is fontos lenne hogy a merevítőben feszüljön valamennyire a csavar.. hogy legyen tartása.. csak nehogy hozzá érjen a ház hátuljához mert az vezethet zárlathoz is.. igazából ha a proci körül hajlik a lap azaz belenyomja a procit az nem nagy gond azzal nem sokat tudsz csinalni.. és erre tökéltes is lehet... én valahogy jobban bizom a gyári tartóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest