Legfrissebb anyagok
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Kompakt vízhűtés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
sorry lehet kicsit támadolagos voltam 30 perce még ideges voltam..
amugy én ugy oldom meg.. hogy van egy zalman kis ellenállás.. azt kötöm be.. 8cmes zalman ventihez adják azt kötöm be... mondjuk én a hűtő zsinorjait zsugorcsőbe tettem.. igy könnyebben managelhető
.. na de szóval.. hogyha rárakom azt a kis ellenállást akkor amikor visszavenné a hűtő olyan 800ra akkor áll a venti ha 1200ra akkor 600on pörög ha 2000en pörögne alapbol akkor 1200on... és állo ventivel is alapon 30 fok... de alapfeszen simán vinné passzivba is a procit még terhelés alatt is..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - 4év gari!
- Corsair HX850 850W 80 PLUS Platinum
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amugy én ugy oldom meg.. hogy van egy zalman kis ellenállás.. azt kötöm be.. 8cmes zalman ventihez adják azt kötöm be... mondjuk én a hűtő zsinorjait zsugorcsőbe tettem.. igy könnyebben managelhető