Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
azbest
félisten
Szia Arki!
Találtam egy bugot... bár inkább logikai hiba a működésben.
Egyszer csak nem tudtam semmivel ftpre kapcsolódni. Már kitöröltem minden program és komponens szabályt de akkor is a logban azt modnta hogy svchost.exe nem engedélyezett.
Aztán leesett.. be voltam lépve egy másik felhasználóval is a gépbe... és ott nem nagyon neteztem.. de egy példányban ott is fut a tűzfal.. és persze ott nem volt engedélyezve scvhost. Szal úgy tűnik hogy ahány felhasználó van annyi példányban fut és más felhasználóknál is dobál fel kérdést. És nálam is hat a szigorúbb/hiányzó szabály ami más felhasználónál van.
Ezt tovább gondolva... ha nincs egy bejelentkezett felhasználó akkor mi történik? Fut a comodo?
Service módban nem lehetne felhasználótól függetlenül futtatni a tűzfalat? A komolyabb fiókokkal meg lehetne állítgatni is mondjuk. Akkor a gépre összességében lenne szabály... és biztos futna bejelentkezés nélkül is.
Jó tűzfalnak tűnik.. bár néha megkavaró a source/destination .. mert kifele pl én lennék a forrás... befele meg a kinti gép a forrás... hmm ez csak zavaró de megszokható.
ZA után most tettem fel, ismerős pozitív véleménye alapján (bár mostanség is megmeg akad problémával)...
ftp-nél miért csak passzív módban tudok csatlakozni? Valami spéci szabály kellene erre is?
thx
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest