- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dangerzone #365 üzenetére
Én addig megyek el, amit a játék megenged... sőt, most direkt nem vágtam annyira amennyire lehetne. Én se örülök neki hogy 3 éve képtelenek megoldani ezt a problémát.
-
HPC
tag
válasz
dangerzone #27 üzenetére
A videóban 1x elkapta a füvet kicsit jobban és vissza is vett. Franc tudja h mutatóba csinálta csak vagy tényleg veszített a tapadásból.
-
HPC
tag
válasz
dangerzone #25 üzenetére
Nah igen a kipörgésekre valami ki kell h találjanak de a pályabővítés iszonyatosan nagy probléma az idei játékban. Egy gyors példa: Kína utolsó kanyar. Ha nem fékezel csak picit felemeled a gázt és hatalmas ívben veszed be (kilométerekre elhagyva a pályát) nyersz kb fél másodpercet és még sorolhatnám az ilyeneket.
-
mokus1
addikt
válasz
dangerzone #8 üzenetére
Így van sajnos a törésmodell kimerült az első szárnyban vagy a Tk-ban.Ezen lehetne bőven változtatni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dangerzone #8 üzenetére
Ilyenekben szerintem felesleges reménykedni
Ez inkább egy upgrade-je lesz a 2011-nek, és várhatóan a bugok kijavítására mentek rá a fejlesztők. Nem lesz akkor grafikai változás és a fizika is várhatóan ugyanolyan (sz*r) marad. -
Brian PH
tag
válasz
dangerzone #8 üzenetére
Hát igen a törés modell az egy nagy nulla 2002-t idézi nem lenne azért akkora megeröltetés sztem 2012-ben kicsit jobbat összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest