-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Silverstone, nem Melbourne
Én most 1:48:963-nál tartok úgy, hogy az 1. és a 2. szektorban is mentem már jobb időt, amikor a köridőm rosszabb volt, mint ez.... Szóval, ha az 1. és 3. szektorban olyat megyek, mint korábban, akkor talán meg lett volna az 1:47:999 is.
De tudod, én nem billel tolom, úgyhogy nem vagyok mérvadó...
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a GoCompete oldalra valamikor fel fog kerülni egyszer csak az összes setup? Mármint minden pályáé? Ha jól emlékszem, akkor pl. Melbourne nincs fent.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Steady, lesz ma valami gyakorlási lehetőség?
-
válasz
devilinsid3 #2921 üzenetére
Csak 3 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod....
-
válasz
Shadahin01 #2906 üzenetére
Köszönöm az infókat. Majd megpróbálok állítani a fékerő elosztáson. Lehet, hogy valamit elnéztem, amikor beállítottam az autót...
-
válasz
hermanyi #2875 üzenetére
Én azért néha szoktam a D-pad-et használni oldalra nézéshez is. Meg eleve a quick menühöz kell 3-4 gomb, + kers, + drs + hátranézés. Ez már 6-7 gomb és még kellene egy az autó állapotához. A G27 kormánykerekén a váltón kívül 6 gombot látok, ami a fentiekhez szerintem már kevés.
Nem tudom elképzelni, hogy vezetés közben lenyúlkáljak egyik kézzel a kormányról, de lehet, hogy csak szokás kérdése.
A másik meg az, hogy amennyi szabadidőm van játszani, ahhoz pont elég (sőt még talán sok is) a DFGT.... -
válasz
hermanyi #2871 üzenetére
Bőven elég nekem a DFGT is. Beraktam a squashlabdát a fékpedál alá, úgyhogy így már az is használható egész normálisan.
A G27 kormányán egyébként is kevés a gomb az F1-hez.
(#2872) Pepi79: most, hogy kiderült, hogy kormánnyal tolom, már nem is olyan jó idő az 1:52, ugye?
-
válasz
Steady74 #2829 üzenetére
Egyelőre úgy érzem, hogy ettől többet nem tudok kihozni magamból...
Mondjuk nem tudom, hogy mi a f*szt elégedetlenkedek, mikor 4 óra játékidőm van a game-ben...
És mindkét pályán kb. 20-20 kör alatt faragtam 10-12 mp-t az első időmhöz képest.
Azt hiszem a péntek estét belövöm F1-ezős estének
-
Sziasztok!
Köszönöm szépen Steadynek, Pepinek, Sithnek a mai gurulást. Nagyon hasznos volt számomra, rengeteget tanultam. Pl., ilyen trükkök, hogy SPA-ban kettesével váltsak vissza (most kezdtem el manuál váltóval vezetni), de a Brazil pályán meg szépen lassan egyesével.
Két héttel ezelőtt még vertem a fejem a falba, hogy minek vettme meg ezt a játékot, mert úgysem játszom vele. Ma este megváltozott a véleményem, megérte a rászánt pénzt időt, energiát.Mondjuk ligázni még biztos nem mernék
-
válasz
Mr.Mercury #2802 üzenetére
Az a baj, hogy hiába adják vissza a kulcs árát, ha a Valve bannolja a steam accountodat és bukod az össze hozzátartozó játékot is. Gondolom azt nem fogja visszafizetni az oldal, ahol az F1 2012 kulcsot veszed. Én biztos nem kockáztatnám azt a pár EUR árkülönbséget és régiómenteset vennék.
-
válasz
Mr.Mercury #2800 üzenetére
Szia!
VPN-t elvileg figyeli a Steam és, ha megdőlsz vele, akkor bukod az accountodat az összes játékkal együtt.
Én a GameKeys4All-ról vettem kulcsot, teljesen rendben van.Tegnap még akciós volt Steam-en is a játék....
-
Látom takarítás volt...
-
válasz
devilinsid3 #2761 üzenetére
Steamen most 50%-os akcióban nyomják: 19.99 EUR (~5.550,-HUF). Szerintem ettől olcsóbb nem nagyon lesz.
Még a GameKays4All-on is drágább...(#2762) giigz: megelőztél
(#2659) fagy53: bakker most látom, hogy meg sem köszöntem a választ. Elnézést
és köszönöm
-
Egy viszont tény: a kanyar előtti lassításokat sokkal hatékonyabban lehet megcsinálni manual váltóval, mint automatával. Sokkal rövidebb fékutat lehet venni.
Amit viszont nagyon sokszor elrontok az az, hogy túl sokat pakolok vissza és kigyorsításkor visít a motor
Szóval mire normális időket fogok tudni menni, addigra kijön a 2013, és kezdhetem elölről az egészetTényleg, Melbourne-höz nincs valami jó setup?
Gocompete-n nem találtam sajnos, de lehet hogy van csak már ott is bénázok
-
Sziasztok!
Volt ma egy kis időm leülni a gép elé játszani. Próbálgatom a manuális váltót, de nagyon béna vagyok... Melbourneben 1:32 Caterham-mel... Szánalmas...
Mondjuk nem volt beállítva az autó, mert nem találtam setup-ot, de nem hiszem, hogy sokkal jobban ment volna...
-
Aki DFGT-t használ és manuál váltót, megosztaná velem, hogy mennyire nehézkes és fárasztó, ezekkel a kis karokkal váltani?
Előre is köszönöm. -
válasz
hermanyi #2626 üzenetére
Az automata váltóról nem tudok lemondani... (meg talán az ABS-ről sem...)
.
A vonalvezetést és a tracktion controllt szerintem el tudom hagyni. Előbbi csak zavart a féktávoknál a 2011-ben...
De itt annyira bénának érzem magam, hogy már inkább bekapcsoltam, hátha segít...Steady: köszi a biztatást
-
Azt hiszem McLaren-nel mentem. Ahhoz képest, hogy összesen kb. 1 órát ha játszottam ezzel a játékkal és ebben benne van az összes hardver és egyéb beállítás is, akkor szerintem nem olyan vészes kezdetnek, hiszen Vixen idejétől "csak" 6 mp-re van
(#2621) hermanyi: próbáltam innen egy DFGT beállítást, de nem jött be
. Nem tudom, hgoy a Tiéd volt-e, mert lementettem a képeket, amik linkelve voltak, abból meg nem derül ki utólag, hogy kiéi
-
Ma kicsit próbálgattam a játékot. Egy fél órát tudtam rászánni, összehoztam egy 1:23:350-es időt a Hungaroringen (gép nem adta meg, mert valahol túlságosan lecsúsztam az ívről...). Tudom, hogy ez még harmatos bocifing, de legalább már végig tudtam menni a pályán
. Egy biztos: szükségem van a 300 fokos elfordulásra. 250-esnél állandóan túlkormányoztam a kanyarokban az autót. A plusz 50 fok szinte csodát tett, azonnal normálisabban tudtam kanyarodni.
-
válasz
werszomjas #2606 üzenetére
Köszönöm a választ, természetesen a Többieknek is
Ez a TT-s, szellemautó betöltős verzió tetszik, szerintem abból tudnék a leggyorsabban a legtöbbet tanulni.
Először be kellene lőnöm a kormányomat, mert sajnos, amik itt közzé lettek téve, valahogy nekem nem jöttek be (vagy nagyon bennem maradt még a 2011 irányítása), aztán jöhet a pályabetanulás, majd a normális köridő elérés (nálam ez azt jelenti, hogy a PH-s középmezőny végébe beleférjek
).
A versenyeken való viselkedést az thiszem a Grid-ben és a 2011-ben elég jól elsajátítottam, úgyhogy azzal nem hinném, hogy gond lenne. Aki ismer GRID-es időkből, az alá tudja támasztani, hogy nem az a "direkt ráhúzom az autót a másikra, ha gyorsabb" típus vagyok
.
-
Sziasztok!
Hogy érdemes nekikezdeni a játéknak, hogy minél gyorsabban fejlődjek és érjek el olyan szintre, hogy érdemes legyen online is kipróbálni magam?
Sajnos nagyon korlátozott szabadidővel rendelkezem, ezért keresem a leghatékonyabb megoldást, hogy ne csak feleslegesen szúrjam el az időm, hanem célirányosan gyakoroljak.
Előre is köszönöm a segítséget -
válasz
werszomjas #2461 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem nagyon könnyűnek tűnik a kormány és a középállásból már minimális elfordításra is nagyot mozdul az autó, legalábbis én úgy érzem.
-
Tegnap megvolt az első szárnypróbálgatásom a játékban. Eléggé elkeseredtem...
Az itt közzétett DFGT beállításokat megcsináltam, de egyszerűen képtelen vagyok vezetni az autót...
Úgy látszik ez a játék már meghaladja a képességeimet...
-
válasz
SityiSXT #2215 üzenetére
Szia!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a fékút végét hány százalékra állítod a játékokban így, hogy a squash labdát betetted a pedál mögé?
Én begyömöszöltem egy lasztit a pedál alá és kb. 65-70%-ig tudom benyomni (mondjuk izmozni kell rendesen).Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
Feribacsi555 #2432 üzenetére
Köszönöm
-
Erre valaki tudna választ adni?
"Illetve még azt szeretném megtudni, hogy a játékban hogy kell a profil nevet kitölteni, hogy a versenyeknél a tabellán és mindenhol a játékban Jim74D -ként jelenjek meg? Arra gondolok, hogy a vezetéknév, keresztnév mezőket hogyan töltsem ki, mert valamelyikből csak a z első betűt jeleníti meg a scoreboardokon."
Előre is köszönöm a segítséget
-
A Steam regisztráció már megvan. A megvásárolt kulccsal nem tudom, hogy mi a teendőm, illetve találtam egy olyat, hogy játék hozzáadása --> termék aktiválása steam-en.
Ha ide beírom a megvásárolt kulcsot, akkor a steam tudni fogja, hogy az egy F1 2012 kulcs és megjelenik a játékaim között majd (és letölthetem)?Illetve még azt szeretném megtudni, hogy a játékban hogy kell a profil nevet kitölteni, hogy a versenyeknél a tabellán és mindenhol a játékban Jim74D -ként jelenjek meg? Arra gondolok, hogy a vezetéknév, keresztnév mezőket hogyan töltsem ki, mert valamelyikből csak a z első betűt jeleníti meg a scoreboardokon.
-
válasz
GuruZone #2393 üzenetére
Még egy kérdés: ha megérkezik a kulcs, akkor hogyan tovább? (Nem vagyok otthon Steam-ben. Ez lesz az első Steam-es játékom...
Előre is köszönöm a segítséget.6.192,-HUF lett a vége, mert a Paypal árfolyam rosszabb... Viszont rájöttem, hogy az EUR-t konvertálja a legkedvezőbben a Paypal....
-
-
válasz
werszomjas #2375 üzenetére
Most látom, hogy csak a boltokban érvényes, webshopban nem...
Ma már biztosan nem tudok elmenni egyik üzletükbe sem -
válasz
werszomjas #2375 üzenetére
Ha ma rendelem meg és holnap veszem át, akkor is él a 25%?
-
válasz
werszomjas #2363 üzenetére
Még mindig fennáll az egyetlen ideális ív probléma?
-
-
válasz
werszomjas #2281 üzenetére
Igazad van warezzel kapcsolatban. Ráadásul ebayen már 27 USD-ért elérhető a lemezes verzió. Ha öten összeállnak, akkor még a postázási költség is csökken, így akár 5k alatti árat is ki lehet hozni. Aki komolyan szeretne foglalkozni a játékkal, ennyit simán költhet rá.
-
Ez mentés elszállás már tényleg a szánalmas kategória...
Remélem, ha lejár a joguk, akkor valami normálisabb fejlesztő csapat kapja meg és csinálnak egy jobb játékot... -
válasz
Steady74 #1902 üzenetére
Még a 2011-nél tapasztaltam, hogy szenvedtem a quick setupokkal, aztán rátaláltam talán Vixen (de lehet, hogy Motion, ha rosszul emlékszem elnézést) beállításaira és Melbournben azonnal 4 mp-vel jobbat mentem. Az azonnalt úgy értsd, hogy átállítottam az autót és gyakorlatilag az első körben megvolt a 4 mp mínusz. Mintha ragasztóvel kenték volna be az autó kerekeit úgy tapadt mindenhol, ahol előtte pörögtem, mint a búgócsiga
Tényleg MAXIRESPECT Nekik, hogy közzéteszik a TUDÁST
És természetesen Mindenkinek, aki hasonlóan önzetlenül cselekszik
-
Nem, nem és nem!
Egyszerűen nem lehet a DFGT-t beállítani.....
Az előbb jó volt, a beállított elfordulási szögnél "megállt" a kormány. Aztán újra akartam játszani, de akkor megint simán hagyta túlfordulni a kormányt. Egyszerűen nem tudom, hogy miért csinálja ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest