Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Sztem komplett bajnokságokat nem lehet futni, csak futamokat. A pontszámítást sztem magunknak meg tudjuk oldani.

Más: Látom, gyűlik a Grid-es jónép.

RollyDy: Kit nem szeretsz az F1-ben?? Én azzal leszek!!
Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.
Én mekis voltam, amióta az eszemet tudom, de Hami érkezése bezavart, mentem Kimi után, most meg csak nézem a futamokat.
Am autók között lesznek különbségek?? Vagy Lotussal is el lehet verni a multis mezőnyt?

-
Enton
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.