- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Sziasztok!
Kollegam futott bele, es egyelore nem is tudtam tesztelni, de talalkoztatok mar ilyen hibajelenseggel?
Hardware/software:
ME-3400-24FS-A 12.2(60)EZ3 ME340x-METROIPACCESSK9-MA jelenseg az alabbi:
3rd party sfp-ket hasznalva(tudom sikeresek nem lehetunk, ciscoval meg nem lett tesztelve) nehany naponta megszunik random porton az adatforgalom. Jon be ra csomag, de kuldeni nem kuld ki csomagot, hanem drop.
Total output drops: 645730Logban ennyi latszik csak, ami relevans lehet, de nem erzem, hogy ez lenne az oka, persze tevedhetek.
%SFF8472-5-THRESHOLD_VIOLATION: Fa0/1: Rx power high alarm; Operating value: -3.9 dBm, Threshold value: -4.0 dBm.
Interface shut/no shut-ra nem javul.
Kollega az alabbi varazs-kombinaciot talalta, amire viszont javul:interface:
shut
reload
interface:
no shut(Elvileg sima reload-ra vagy sima shut-noshutra nem javult csak erre a kombora...)
Mar ott jarnak, hogy scriptet irnak ami megcsinalja ezt a szekvenciat es az ugyfelnek kivezetik gombra, de amikor ezt meghallottam ugy gondoltam, hogy inkabb en is belefolyok mielott taknyolunk
Szoval, hatha ti talalkoztatok ilyesmivel.
(Tobb eszkozon is jelentkezik es random portokon, tehat en nagyon az sfp-re gyanakodnek, csak az ugyfelnek mikor eloadtuk, hogy vegyenek vagy 20 darab cisco sfp-t, akkor a valasz az volt, hogy "Uhh, ennyit nem akarunk erre kolteni")
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Gombászkönyvek egyben
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest