Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyber_Bird

senior tag

Sziasztok!

Kollegam futott bele, es egyelore nem is tudtam tesztelni, de talalkoztatok mar ilyen hibajelenseggel?

Hardware/software:
    ME-3400-24FS-A 12.2(60)EZ3 ME340x-METROIPACCESSK9-M

A jelenseg az alabbi:
    3rd party sfp-ket hasznalva(tudom sikeresek nem lehetunk, ciscoval meg nem lett tesztelve) nehany naponta megszunik random porton az adatforgalom. Jon be ra csomag, de kuldeni nem kuld ki csomagot, hanem drop.
    Total output drops: 645730

Logban ennyi latszik csak, ami relevans lehet, de nem erzem, hogy ez lenne az oka, persze tevedhetek.

%SFF8472-5-THRESHOLD_VIOLATION: Fa0/1: Rx power high alarm; Operating value: -3.9 dBm, Threshold value: -4.0 dBm.

Interface shut/no shut-ra nem javul.
    Kollega az alabbi varazs-kombinaciot talalta, amire viszont javul:

interface:
    shut

reload

interface:
    no shut

(Elvileg sima reload-ra vagy sima shut-noshutra nem javult csak erre a kombora...)

Mar ott jarnak, hogy scriptet irnak ami megcsinalja ezt a szekvenciat es az ugyfelnek kivezetik gombra, de amikor ezt meghallottam ugy gondoltam, hogy inkabb en is belefolyok mielott taknyolunk :)

Szoval, hatha ti talalkoztatok ilyesmivel.
    (Tobb eszkozon is jelentkezik es random portokon, tehat en nagyon az sfp-re gyanakodnek, csak az ugyfelnek mikor eloadtuk, hogy vegyenek vagy 20 darab cisco sfp-t, akkor a valasz az volt, hogy "Uhh, ennyit nem akarunk erre kolteni")

Új hozzászólás Aktív témák