-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
FecoGee
üzenetére
Nekem az idei évre az egyéni tervem a CCNP Enterprise megszerzése. A Concentration vizsgában még nem vagyok biztos, meglátom mihez hozza meg a kedvet a Core
Munkahelyen CCSA-t fognak kérni, azt szeretném mielőbb letudni. Szóba került még a Wifi Location based services. A neten olvasottak alapján ebben az egyik legjobb/legfelhasználóbarátabb a Juniper Mist megoldása, úgyhogy abba fogok majd belenézni, bár nem hiszem, hogy Cisco helyett Juniper lenne, de érdekes lehet.
JNCIA vizsgáim 2023-ig kitartanak, szerintem meg fogom újítani, de mivel a gyakorlatban nem találkozok velük, ezért szinte mindent elfelejtettem. Erről meg is bizonyosodtam egy telefonos interjú során, ahol SRX-ből kérdezgettek, de lebőgtem.
Én szinte 100% remoteban vagyok, havi 1-2 alkalommal járunk be személyes találkozóra vagy ügyfélmeetingre. Jelenleg nincs olyan munkánk, ami on-site jelenlétet igényelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Videó stream letöltése
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

crok