Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- VGA hiba
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
Sziasztok!
Elsősorban Cisco FirePOWER laborozással kapcsolatban lenne egy kérdésem, bár minden más, sok memóriaigényű laborra is passzolna a kérdés.
Ha mondjuk laborkörnyezetben ki kell tesztelni valamit vagy egyszerűen bele szeretnétek tanulni egy új technológiába, akkor azt Ti hogyan oldanátok/oldjátok meg?
Érdemes otthonra beszerezni pl. egy HP MicroServer-t kb. 64GB RAM-al és ehhez megfelelő tárhellyel, majd erre telepíteni VMware-t, Proxmox-ot, EVE-NG-t vagy valami hasonlót? Ha ilyen irányba érdemes mozdulni, akkor nagyjából milyen vasat érdemes beszerezni?
Illetve találtam olyan megoldást is, mint pl. a Cisco Modeling Labs - Personal csak sajna ez nem képes FTDv-t és FMCv-t de az efféle konstrukció is tetszik és még a 200$ ára is beleférne. Esetleg más, hasonló konstrukció létezik a piacon? Azure és/vagy AWS megoldást láttam még, hogy talán megoldható lenne, de őszintén szólva, nem igazán értek hozzá.
A cég, ahol dolgozom, nem igazán fog ilyesmire áldozni, illetve sokszor csak falakba ütközöm ezzel kapcsolatban, ezért is gondoltam "saját" megoldásra. Plusz hosszútávon, tudásba ilyen formában invesztálni sosem rossz dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Projektor topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest