- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autóhifi
- Milyen SSD-t vegyek?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
Sziasztok!
Elsősorban Cisco FirePOWER laborozással kapcsolatban lenne egy kérdésem, bár minden más, sok memóriaigényű laborra is passzolna a kérdés.
Ha mondjuk laborkörnyezetben ki kell tesztelni valamit vagy egyszerűen bele szeretnétek tanulni egy új technológiába, akkor azt Ti hogyan oldanátok/oldjátok meg?
Érdemes otthonra beszerezni pl. egy HP MicroServer-t kb. 64GB RAM-al és ehhez megfelelő tárhellyel, majd erre telepíteni VMware-t, Proxmox-ot, EVE-NG-t vagy valami hasonlót? Ha ilyen irányba érdemes mozdulni, akkor nagyjából milyen vasat érdemes beszerezni?
Illetve találtam olyan megoldást is, mint pl. a Cisco Modeling Labs - Personal csak sajna ez nem képes FTDv-t és FMCv-t de az efféle konstrukció is tetszik és még a 200$ ára is beleférne. Esetleg más, hasonló konstrukció létezik a piacon? Azure és/vagy AWS megoldást láttam még, hogy talán megoldható lenne, de őszintén szólva, nem igazán értek hozzá.
A cég, ahol dolgozom, nem igazán fog ilyesmire áldozni, illetve sokszor csak falakba ütközöm ezzel kapcsolatban, ezért is gondoltam "saját" megoldásra. Plusz hosszútávon, tudásba ilyen formában invesztálni sosem rossz dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Fujifilm X
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok