Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Egérpad topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
FecoGee
üzenetére
A 2.-3. próbálkozást, mint átlagot én évekkel korábban hallottam, olvastam, 2019 őszétől az új változat miatt besűrűsödtek a vizsga próbálkozások. Lehet úgy volt, hogy abban az időszakban minden 7. vizsgázónak volt sikeres a laborvizsgája. Most nem találom meg hol olvastam, és az is lehet, hogy rosszul emlékszem.
Arra viszont biztosan emlékszem, hogy kétféleképpen is számolják az egyikbe beleszámolják a "no show"-kat, a másikba nem.
Amikor először mentem laborra, akkor úgy voltam egyedüli vizsgázó, hogy papíron voltak mások is, csak nem jelentek meg a vizsgán. Ők a "no show" kategória.
Az elméleti vizsga úgy volt érvényes 3 évre, ha 18 hónapon belül megkezded az első labor vizsga próbálkozást és utána 12 hónapon belül a következőt. Feltételezem azért jelentkeztek be vizsgára és fizették ki a vizsgadíjat, hogy bent maradjanak az időben. Ettől ugye nem lesz nehezebb a vizsga, de feltételezhetően azért nem mentek el, mert nem tartottak ott a felkészülésben, hogy esélyt láttak volna á.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- Fogorvos, fogászat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Egérpad topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP4800-E-K9 - Access Point - Több darab érkezik - Új ára 368.000Ft - 5200 Mbit/s
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- ASUS ROG STRIX 1200W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
crok