-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
ruby88 #14909 üzenetére
Szia,
Ez mindenkinel mas, es mas, embere valogatja.
En a kovetkezo keppen csinaltam:
- Kb 1.5 eve elkezdtem tanulni a CCNA-t semmi IT hatterrel, csak kocka beallitottsaggal, raadasul idegen nyelven, foiskolan. Mellette dolgoztam.
- Par honap mulva elkezdtem keresgelni IT-s melokat, nyilvan tapasztalat/papir/tudas hijjan csak alap, helpdesk-jellegu, vagy asszisztensi (asszem' igy mondjuk otthon?) mokak johettek szoba. Talatam is egyet, de az meg csak ilyen altalanos rendszergizda melo volt, nem halozatos/specializalodott. Ott voltam par hetet, kozben nezelodtem, tanulast folytattam.
- Majd talaltam egy helpdesk (1st line) melot, azt mar egy internet szolgaltatonal, ott voltam 11 honapig, kozben a vizsgakat letettem, papirt megszereztem, szoval nezelodtem, a kovetkezo szintre (2nd line, jobban hatter/technikai pozicio) tartottam.Par sikertelen interju utan hal' Istennek, sikerult egy kivalo poziciot szereznem, egy remek munkaltatonal. Ezt ilyen 2nd/3rd line mix-nek hivnam.
Szoval en ilyen jellegu utat javasolnek - ma sem kezdenem mashogy, max korabban -, de kinek mi a testhez allo, vagy kinek milyen korulmenyek/lehetosegek adottak.
Most az, hogy multi, vagy kis vallalat, abbol a szempontbol lehet szerintem kerdes, hogy mik a jovobeli terveid.
Akarsz pl specializalodni, mint en, vagy eloszor csak be akarsz jutni a palyara, tapasztalatot szerezni, aztan meglatni, milyen, mi tetszik? En ennek alapjan dontottem.Jeremy nagyon jo, elsore kicsit tulmozgonak tunt, de nagyon elvezem a videoit, nem semmi a ficko, nagyon jol tud magyarazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged