Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutitibi

senior tag

válasz Yeffy #14910 üzenetére

Sziasztok!

Én nemrég elvégeztem egy informatikai rendszerüzemeltető okj-t a Ruandernél.
    10 hónapos oktatás volt aminek jó nagy része Cisco CCNA R&S 1, R&S 2, R&S 3 c. tananyag volt plusz megkaptuk az R&S4 tananyagot is magyar nyelven, angol nyelvű ábrákkal és rajzokkal. Packet Tracer-eztünk és laboroztunk is jó sokat.
    Rólam annyit, hogy 15 éve dolgozom rendszergazdaként egy nagy cég egy kisebb részegységében , ahol kb. 220 gép meg kb 180 user dolgait admin szintem kezelem , hw, sw (Windows AD ) szinten aztán van némi hálózati munkám is igaz ott nemcsak én egyedül működök, mert a vállalati hálózatot globálisan egy felettem álló csoport csinálja. A saját szinteremen meg tudnám én is csinálni.
    Most az angol nyelvet tanulom, tervezem a CISCO vizsgát (CCNA). Kérdésem az, hogy ez milyen konkrét előnnyel járhat a számomra, esetleg ha váltani szeretnék melóhelyet ?? A vizsga csak 3 évig lesz elismerve, utána már újra le kell tennem ?
    A másik, hogy a CCNA tananyagon
    https://netacad.hu/hu/ccna-rs

kívül merrefelé lenne érdemes tanulnom a Ciscot, hogy fejlesszem magam ??
    A jelenlegi munkámhoz a CCNA több , mint elég ennél nem kell több, de mi van ha esetleg váltanék ?
    Vagy már ezt is elfogadják több helyen , azért a tanagyag elég nagy.

Új hozzászólás Aktív témák