- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutitibi
senior tag
Sziasztok!
Én nemrég elvégeztem egy informatikai rendszerüzemeltető okj-t a Ruandernél.
10 hónapos oktatás volt aminek jó nagy része Cisco CCNA R&S 1, R&S 2, R&S 3 c. tananyag volt plusz megkaptuk az R&S4 tananyagot is magyar nyelven, angol nyelvű ábrákkal és rajzokkal. Packet Tracer-eztünk és laboroztunk is jó sokat.
Rólam annyit, hogy 15 éve dolgozom rendszergazdaként egy nagy cég egy kisebb részegységében , ahol kb. 220 gép meg kb 180 user dolgait admin szintem kezelem , hw, sw (Windows AD ) szinten aztán van némi hálózati munkám is igaz ott nemcsak én egyedül működök, mert a vállalati hálózatot globálisan egy felettem álló csoport csinálja. A saját szinteremen meg tudnám én is csinálni.
Most az angol nyelvet tanulom, tervezem a CISCO vizsgát (CCNA). Kérdésem az, hogy ez milyen konkrét előnnyel járhat a számomra, esetleg ha váltani szeretnék melóhelyet ?? A vizsga csak 3 évig lesz elismerve, utána már újra le kell tennem ?
A másik, hogy a CCNA tananyagon
https://netacad.hu/hu/ccna-rskívül merrefelé lenne érdemes tanulnom a Ciscot, hogy fejlesszem magam ??
A jelenlegi munkámhoz a CCNA több , mint elég ennél nem kell több, de mi van ha esetleg váltanék ?
Vagy már ezt is elfogadják több helyen , azért a tanagyag elég nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netflix
- Kerékpársportok
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest