Új hozzászólás Aktív témák

• soma314

tag

válasz kowika87 #14657 üzenetére

Köszi a részletes leírást!
    Ahogy beszéltük korábban a diagnosztikában nagyon hasonló élményeim voltak. Kezelhetetlen hosszú html lapok. És messze nem olyan egyszerű, mint "hírlik". A hírlik alatt azt értem, hogy az INE-nál is eléggé elnagyolják a témát, máshol is azt mondják, hogy úgyis ismered a technológiát mire oda jutsz annyira, hogy a diagnosztika nem hoz zavarba. Ettől függetlenül 15 perced van egy-egy diag feladatra és minden lehetséges eszközzel (értsd alatta nehezen kezelhető html doksik) nehezítik a feladatok érdemi vizsgálatát.

Én annak idején pánik szerűen nekiestem a ts feladatoknak, csak fél szemmel néztem át a guidline-t. Nekem nem is tűnt fel, hogy a L2IOU bugra utaltak volna. Most így utólag végiggondolva, lehet volt ticket amit megmagyarázna.
    No persze belőlem "a savanyú a szőlő" hangulat beszél, mert ahogy írtad, van a sikertelen labor vizsga utáni nyomott hangulat amiben most én vagyok :)
    Viszont Te megcsináltad, amivel megmutattad, hogy meglehet! Ez reményt is ad nekünk, akik még próbálkozunk.

Aki pedig próbálkozott már CCIE-ra való felkészüléssel az tudja, hogy mennyi munka van benne. Ezért SDN ide vagy oda az mi szemünkben nagy dolog a CCIE!

Új hozzászólás Aktív témák