- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Nekem sajnos tanulas szempontjabol nem volt tul termekeny az ev. Az elso feleben meg keszultem is ugy ahogy, megcsinaltam az F5 ket elso vizsgajat ami a BIG-IP Certified Adminhoz kell, de az ev masodik feleben nem voltam valami motivalt sajnos. A melohelyen is gondolkozok mar a valtason egy ideje, vagy legalabb masik ugyfelhez kerulesen, a mostani meloban semmi kihivas nincs es tul sok az adminisztracio meg processz. Az ev masodik feleben CCNA Security videokat nezegettem de a vizsgara meg sokat kene tanulni. Most mar motivaltabbnak erzem magam, ezert is jelentekztem en is a CCNA Cyber Opsra. Iden ujitani kell CCSA meg JNCIA-t majus-juniusig, meg CCNP R&S-t novemberig, ugyhogy lesz teendo dogivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő