Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Udv mindenkinek!
Nem is tudtam, hogy ilyen topik is van (tenyleg van minden a Ph!-n!
), bal oldali ajanloban lattam meg, tok veletlenul.
Par szoban, ha erdekel valakit: majd 3 eve Angliaban elek, most szeptemberben kezdtem el egyik nagy helyi college-ben a CCNA R&S 1. moduljat, aminek hetfon volt a zarotesztje, sikerrel teljesitettem, bar nehez volt ra felkeszulnom, ennek leirasa kisse hosszabb terjedelmu lenne, igy itt es most nem reszleteznem, de ha valakit erdekel, eppen leirhatom.
Jan. 16-an kezdodik a kettes modul oktatasa, szeretnem vegigvinni mind a negyet, es meg megszerezni egy-ket kiegeszito (pl. Security), valamint Microsoft-os certificate-et, remelem, sikerrel jarok.Nem dolgoztam meg IT teruleten, most viszont mar elegem lett a csicska/kulimunkakbol, olyan teruleten szeretnek melozni, ami erdekel, es az IT az egyik fo ilyen 'csapasirany'. Eletemben nem foglalkoztam meg halozatokkal, foleg nem ilyen melysegben, igy elegge massziv volt ez az elso modul, de sokat tanultam, remelem, hasonloan sikeres lesz a tobbi modul is, es foleg a szektorban valo elhelyezkedes, a tanultak alkalmazasa, es a tovabbi fejlodes!
Kesobb, ha lesz egy kis idom, visszaolvasok par oldalt a topikban, hogy mikrol van szo.
Koszontem, aki elolvasta!
udv
Yeff
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest