Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
On the fly való stack kábel kihúzás mennyire bolygatja meg a hálózat lelki világát? Amennyire figyelgetem nem okoz különösebb gondot a dolog, tehát nem kell hozzá sw restart ugye? Fel kellene cserélnünk 1-1 stack kábelt 2 külön sw group között. Az előbb, egy még nem "éles" switch group-nál kihúztam, majd visszadugtam az egyik stack kábelt, de ahogy nézem simán megy tovább minden, console-ban csekkoltam a
sh sw
ésshow switch stack-ports
parancsokkal.Kell valamilyen "észheztérési" időbel vagy esetleges összomlással számolni akkor, ha egy "éles" switch-ből húzzuk ki, majd dugjuk vissza a kábelt? Természetesen termelés leállása után csinálnánk ezt, csak aztán nehogy másnap meglepetések érjenek.
Remélem érhetően fogalmaztam meg a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- EA Sports WRC '23
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest