-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
FecoGee
üzenetére
Vannak előnyei is, ha már kevésbé fiatal az ember. Anyagilag stabilabb a helyzet, ezért kisebb a stressz egy vizsgán.
Nekem az angol tudásom is sokkal jobb most, mint huszonévesen volt.Inkább a feleségem és a gyerekek részéről áldozat a dolog. Az ő támogatásuk nélkül nem lehet család mellett tanulni az biztos.
Nálunk minkét gyerekemnél a legelső év volt a legküzdősebb, mert nem voltak éppen jó alvók.
Most már inkább azt nehéz összehozni, hogy ovi, iskola is eleve csinál programokat, mellette meg a külön dolgok logisztikája (úszásra, kézilabdára vinni őket...).A CCIE-nak nekiálltam, de korán se biztos, hogy meglesz. Első sorban megtanulni akarom és másod sorban levizsgázni belőle.
Ráadásul nem tűztem "túl merész célt" magam elé: az írásbelit letenni mielőtt a CCNP lejár. Erre van két évem. Nem mondom, hogy nem fogok elmenni megbukni előbb, de ha nem nem jön össze, akkor csak a vizsgadíjat buktam. Ami nyilván bosszantó lenne, de nem lehet minden vizsgán átmenni elsőre.
(Biztosan létezik valaki valahol, de én még csak nem is olvastam olyan személyről, aki egy CCIE-ig eljuttot volna úgy, hogy ne kellett volna újráznia. De még diplomát szerezni se hallottam senkit vizsga ismétlés nélkül.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen széket vegyek?
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Egér probléma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
crok