- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D HD filmek lejátszása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
FecoGee #12766 üzenetére
Vannak előnyei is, ha már kevésbé fiatal az ember. Anyagilag stabilabb a helyzet, ezért kisebb a stressz egy vizsgán.
Nekem az angol tudásom is sokkal jobb most, mint huszonévesen volt.Inkább a feleségem és a gyerekek részéről áldozat a dolog. Az ő támogatásuk nélkül nem lehet család mellett tanulni az biztos.
Nálunk minkét gyerekemnél a legelső év volt a legküzdősebb, mert nem voltak éppen jó alvók.
Most már inkább azt nehéz összehozni, hogy ovi, iskola is eleve csinál programokat, mellette meg a külön dolgok logisztikája (úszásra, kézilabdára vinni őket...).A CCIE-nak nekiálltam, de korán se biztos, hogy meglesz. Első sorban megtanulni akarom és másod sorban levizsgázni belőle.
Ráadásul nem tűztem "túl merész célt" magam elé: az írásbelit letenni mielőtt a CCNP lejár. Erre van két évem. Nem mondom, hogy nem fogok elmenni megbukni előbb, de ha nem nem jön össze, akkor csak a vizsgadíjat buktam. Ami nyilván bosszantó lenne, de nem lehet minden vizsgán átmenni elsőre.
(Biztosan létezik valaki valahol, de én még csak nem is olvastam olyan személyről, aki egy CCIE-ig eljuttot volna úgy, hogy ne kellett volna újráznia. De még diplomát szerezni se hallottam senkit vizsga ismétlés nélkül.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest