-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #12101 üzenetére
Na először ki akartam hagyni a képből, mert végülis nagyon nem értettem kis utánajárás után, de most, hogy jó pár órát rászántam, lehet kezdem érteni, legalábbis remélem
.
Azt még nem értem, hogy VSS és VCP közt mi a különbség, mert mindegyiket úgy értelmezem, hogy virtuális switch-et csinál két külön switch-ből.Szóval ahogy van az alábbi ábra, az A-B és C-D switch-ekből tudok VSS/VCP-vel egy-egy virtuális switch-et csinálni, ahonnan a GLBP-vel összekötött routerek-hez menne a forgalom?
Ha igen, akkor ezek után a routerek-en a routingolást (EIGRP-t szeretnék) ugyanúgy egyesével be kell állítani mindenhol? Tehát úgymond minden egyéb beállítás, ami már nem az alhálót érinti, azt ugyanúgy kell kivitelezni, mintha külön eszközök lennének, nem kell foglalkozni azzal, hogy onnan nézve egy eszköznek tekintik egymást?Nagyon köszi előre is!
Azt hiszem elég nagy fába vágtam a fejszém ezzel a szakdogatémával, de ha ezt kivitelezem, tuti király leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest