Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Feltettem a COMODO tűzfalát, telepítéskor csak a tűzfalat pipáltam ki, mivel avast prof 4.8 van comodo mellett, szóval telepítéskor lehetett 3 alternatíva közül választni, hogy milyen erősségű figyelmet szertnék...vagy mi...nem magyarul volt, nem emlékszem pontosan.
Na most kb mindenért "rinyál". Oké, végülis ezt akartam, hogy szóljon ha valami akar tevékenykedni, na de ahhoz, hogy egy Everest-et eltudjak indítani, kb 4x kell az "allow"ra nyomnom...háát...nem ezt akartam. 3dmark mikor netre akart menni, ott is szólt, emiatt le is fagyott a 3d.
Szóval minden szép és jó, de kicsit visszább lehetne fogni a buzgóságát?
Szóval pl amit ÉN indítok el programot, vagy én telepítettem, abban legalább ne turkáljon, vagy nem tudom hogy lehetne visszább fogni, hogy azért éles helyzetben tényleg szóljon.Kb 1 órája tettem fel, nézzétek el nekem, hogy nem merültem bele a beállításokba, még épp a win7 telepítés utáni finomítgatásokat végzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest