Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida
üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy énhányan is hibáztam, mert nem néztem be például ebbe a topicba. Különben ha látom azt a hozzászólásodat amire aztán válaszoltam is, akkor 1,5 KM távolságból nem vágok bele a dologba, és nem kezdek neki a távtelepítésnek. Azért kellett átgurulnom a másik lakáshoz - ahonnan most tértem vissza -, mert miután a Comodo Firewall feltelepült, aa rendszer totál használhatatlanná vált. Megjelent egy figyelem widget, elindítani nem lehetett, és eltávolítani sem. Annyi hasznom volt a dologból, hogy legalább egy tisztatelepítés lett a Windows 7-ről frissített Windows 10 helyett. A mostani Windows 10 meg még gyorsabb. Eredetileg úgy terveztem - mivel anyum még nagyon kezdő -, hogy felteszem a Comodo tűzfalát, aztán az is maradt volna. Neki annyira nem jött be az Agnitum Web-felügyelet modulja ami sok rejtett keretes dolgot is kivágot,és amik miatt nem jelentek meg bizonyos beágyazott videók. Most fent van egy NAV + a Windows tűzfal.Valószínűleg mióta kiírták, hogy kompatibilis voltak benne lényeges változáso,és elvégre tényleg nagyon friss még a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest