-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida #9719 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy énhányan is hibáztam, mert nem néztem be például ebbe a topicba. Különben ha látom azt a hozzászólásodat amire aztán válaszoltam is, akkor 1,5 KM távolságból nem vágok bele a dologba, és nem kezdek neki a távtelepítésnek. Azért kellett átgurulnom a másik lakáshoz - ahonnan most tértem vissza -, mert miután a Comodo Firewall feltelepült, aa rendszer totál használhatatlanná vált. Megjelent egy figyelem widget, elindítani nem lehetett, és eltávolítani sem. Annyi hasznom volt a dologból, hogy legalább egy tisztatelepítés lett a Windows 7-ről frissített Windows 10 helyett. A mostani Windows 10 meg még gyorsabb. Eredetileg úgy terveztem - mivel anyum még nagyon kezdő -, hogy felteszem a Comodo tűzfalát, aztán az is maradt volna. Neki annyira nem jött be az Agnitum Web-felügyelet modulja ami sok rejtett keretes dolgot is kivágot,és amik miatt nem jelentek meg bizonyos beágyazott videók. Most fent van egy NAV + a Windows tűzfal.Valószínűleg mióta kiírták, hogy kompatibilis voltak benne lényeges változáso,és elvégre tényleg nagyon friss még a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged