-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Most csak úgy eszembe jutott, hogy még most is mennyire zavaró a HIPS a cis6 verzió óta. 3-4 éve használok CIS-t több gépen és sosem volt gondom a HIPS résszel, Biztonságos módra szoktam állítani, de a 6 óta és most a 7-nél sem változott, minden programtelepítésnél ki kell kapcsolnom, vagy tanulóra átállítani, mert olyan sokat kérdezne, hogy vagy az iramot nem bírnám, miközben megy a telepítés, vagy én unom meg 10 kérdés után, hogy na jól van ám, most már elég volt.
3 gépen van ez a jelenség, ezért nem nevezném egyedi esetnek, 6 és 7 verzióknál is ez van. Ismert, megbízható programokról, vagy driver és annak kezelőjéről van szó. Pl most amire emlékszem egy portable program a BatteryCare. Elindítottam az exe-t és jöttek a mi mihez akarna hozzáférni, még válaszolni sem bírtam, már dobta a köv. kérdést, közben meg szegény program nem tudott addig normálisan betöltődni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest