Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
micafighter #8406 üzenetére
Rendszeresen olvasom a fórumot
, ismerem a tanuló módot és a CIS helpet is, de ezeket azért kérdeztem, mert azokat elolvasva sem egyértelmű.
Tanuló módra úgy tudom, csak az elején érdemes állítani, de kb 3hónapja fent van azon a gépen a CIS 6 és újabb programok esetén nem szeretném mindig átállítani tanulóra.Szeretem, ha egy program kérdez mielőtt cselekszik, de jó lenne ha ezt (számomra) érthetően tenné, ahogy korábban is volt. Most felmerült pár kérdés, amit értnék, de vannak kételyeim, ezért kérdeztem itt, hogy megerősítést kapjak. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest