Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
blattida
üzenetére
Most az 5.10.valahányas fut Vista x64-en. Valamikor az év elején felraktam a 6. valamelyiket. Aztán júliusban gondoltam engedem, hogy frissítse magát.
Na ez magával hozott egy problémát. Azt, hogy bootolás közben újraindult. Volt, amikor az újraindulás után normálisan ment tovább, és volt amikor csak a csökkentett módba való belépés után indult normálisan. Kipróbáltam csak a több verzióval is, de mindegyikkel csinálta. Próbáltam a tanuló módot is, de akkor is újraindult. Amikor már a csökkentett módból sem bootolt be rendesen, akkor meguntam és visszaraktam az 5.10.valahányast, azóta ez probléma nem jött elő.Mekkora az esélye, hogy ha az upgradeinstaller-rel csinálom, akkor már nem fog újrabootolni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na ez magával hozott egy problémát. Azt, hogy bootolás közben újraindult. Volt, amikor az újraindulás után normálisan ment tovább, és volt amikor csak a csökkentett módba való belépés után indult normálisan. Kipróbáltam csak a több verzióval is, de mindegyikkel csinálta. Próbáltam a tanuló módot is, de akkor is újraindult. Amikor már a csökkentett módból sem bootolt be rendesen, akkor meguntam és visszaraktam az 5.10.valahányast, azóta ez probléma nem jött elő.