- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati kábelek és szerelésük
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Hogy lehet normálisan egy alkalmazást a kivételekhez adni, h pl. MBAM ne 8-10 perc alatt fusson le, hanem a nálam szokásos 3-4 perc
Próbáltam korábban tűzfal---alkalmazás engedélyezése, most HIPS-nél szábályok hozzáadása----megbízható alkalmazás részeket, de csak nem akar összejönni...próbáltam tiszta pc módban elindítgatni mindent, azt hittem "megjegyzi", de visszaállítva biztonságosra ugyanúgy dobálta fel ablakokat, esetleg a tanuló módot kellett volna választanom?
Elmélkedve nézem sokx HIPS-nél blokkolt behatolások részt, az normális, ha elindítom újabban kioszkot és fut benne pl. dragon, sajátgép, akkor azok folyamatait blokkoltként tünteti fel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Próbáltam korábban tűzfal---alkalmazás engedélyezése, most HIPS-nél szábályok hozzáadása----megbízható alkalmazás részeket, de csak nem akar összejönni...próbáltam tiszta pc módban elindítgatni mindent, azt hittem "megjegyzi", de visszaállítva biztonságosra ugyanúgy dobálta fel ablakokat, esetleg a tanuló módot kellett volna választanom?