- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Szia!
A cserét a frissítő csomag futtatásával érdemes megtenni.
Azt nem tudom, hogy mennyire bugmentes, az elődjét, egy tesztváltozatot használtam egy ideig, annak ne volt semmi gyíkja, csak a widgetet nem lehetett áthelyezni máshová, mint ahová alapból rakta, újraindítás után mindig visszakerült, más érdemi bugot nem találtam.
A mostani friss 6.3-as pedig csak pár órája van a gépemen (bár nem frissítéssel raktam föl, hanem tiszta telepítéssel), de még hibát nem tapasztaltam (csak találtam egy fordításit, de azt javítom), azt viszont észrevettem, hogy kisebb a gépterhelése, gyorsabb is lett és főleg a gui váltásai pörgősebbek, ebben is jobb az elődjénél.Met
Elvileg már mennie kéne, de ami késik, nem múlik.fandango
Én már használom egy ideje (mivel a dragonban már szerepel, azt kell mondanom, hogy nem rossz és jelenleg gyorsan fejlesztik sűrűn jönnek ki az újabb verziók belőle),mostantól már külső pluginként is használható, a már gépen lévő böngészőkbe is (elvileg) beépül, csak az IE hiányzik még, de nem sokáig, mert az ahhoz való változat is már béta fázisban van, hamarosan hivatalosan is megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő