-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! Elég inkompetens vagyok ezekben a vírusirtó témákban,úgyhogy előre is elnézést,ha gagyi a kérdés....! Hivatalosan a Comodo webhelyéről letöltöttem a Comodo Internet Security-t(direkt figyelve,hogy a free verziót szedjem le) A 6.0.264710.2708 verziószámmal jött le,de feltelepítés után láttam hogy Comodo Internet Security Premium a progi névjegye,és "szabadalom függőben" (licence kulcs megadható neki) szerepel a návjegyén.....most akkor hogy is van ez...? Trial,és le fog járni,vagy mi a helyzett...?Köszönöm szépen a választ előre is...!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest