-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FüligJimmy
csendes tag
Sziasztok!
Na megoldottam. A CCE-t letöltve hiába a 64-bitest választottam ki, mindenképp a 32 bitest adta. 64 bitessel megy. Viszont nem vagyok elégedett a 6-ossal, kicsit olyan, mint a mese: hol jól megy, hol meg nem.
Visszatettem az 5.12-t. Egyelőre várok, majd 2-3 hónap múlva újra felteszem. Azt a hibát viszont nem fogom elkövetni, mint most, hogy egyből a saját gépemre pakolom, egy virtuális gépen szépen kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest