- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knor82
csendes tag
Sziasztok!
Nektek hajlandó frissíteni a CIS? Mert most újonnan telepítettem friss windows7 x64-re, és nem tudja a frissítést leszedni, egyszerűen nem éri el a frissítési szerverét (ma egész nap próbáltam). A Cleaning Essential sem. Azaz néha igen, el is kezdi csigalassúsággal tölteni az update-et, ám sosem ér a végére, mindig idő előtt megszakad. Az internetkapcsolatommal nincs semmi problémám,és a gépem sem vírusos, a windows is eredeti, nem hackelt, stb. A host fájlhoz sincs hozzányúlva. Nagyon sok gépen használtam/használok már a CIS-t, de ilyen problémám eddig nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest