-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knor82
csendes tag
Sziasztok!
Nektek hajlandó frissíteni a CIS? Mert most újonnan telepítettem friss windows7 x64-re, és nem tudja a frissítést leszedni, egyszerűen nem éri el a frissítési szerverét (ma egész nap próbáltam). A Cleaning Essential sem. Azaz néha igen, el is kezdi csigalassúsággal tölteni az update-et, ám sosem ér a végére, mindig idő előtt megszakad. Az internetkapcsolatommal nincs semmi problémám,és a gépem sem vírusos, a windows is eredeti, nem hackelt, stb. A host fájlhoz sincs hozzányúlva. Nagyon sok gépen használtam/használok már a CIS-t, de ilyen problémám eddig nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest