Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

Szeretném Töletek megkérdezni akik az utolsó 5-6 bejegyzést elkövették, hogy szerintetek miben változna meg az userek IS választási szokása azáltal ha mondjuk lennje végre egy komplett AMTSO teszt ????? vagy bármilyen teszt amit a gyártók 90%-a elismer hogy na ez a mérvadó és ha itt elbukunk akkor visszaadjuk a termék árát ????? szerintem semmiben
    Sok user / legalább is / Magyarországon vagy a PC ujság vagy Gamer ujság mellé adott valamelyik
    tudjátok Mi a neve "szuper" cseh cuccot használja vagy internetröl letöltött hackelt változatú IS -eket ugyanis nem hiszem, hogy sok usernek van mondjukl 32.000 FT jogtiszta rendszert venni plusz mellé még cuccostól függöen 10-18.000 FT közötti összeget az IS re kiadni és akkor az OFFICE -ról nem is írtam....JÓ azt is tudom sok itteni user bankban dolgozik vállalattól kapja a rendszerét meg kedvezménnyel de higgyétek el kelet-magyarországon nem olyan Rózsás a .helyzet és havi nettó 70.000 FT bol nem olyan sok mindent lehet venni ha még a rezsit is ki akarod fizetni....
    Tudom tudom vannak ingyenes cuccok, de egy párszor leírtam már itt is hogy jó jó ez a CIS is csak éppen erös tulzással egyetemi diploma kell számtechbül ahhoz hogy valaki JÓL bekonfigurálja...

Csak olvassatok vissza nyugodtan pár száz beírást azt lehet látni hogy sok usernek még az is problémát okoz , hogy hogyan is magyarosítsa a CIS-t nem az hogy mondjuk bekonfigurálja úgy a D+ -t hogy az védjen is..nem beszélve arról a nem elhanyagolható ténytöl, hogy pl amikor felugrik egy figyelmesztetö ablak a tapasztalatlan USER számára tök érthetetlen Hkey local machine./ krisz krasz akármivel szerencsétlen azt sem tudja mit is kell nagy hirtelen csinálnia...

Meg azért legyünk öszinték most a 4-esnél mutatkozik meg eröteljesen az ingyenesség korlátai

Szerintem egy Kaspersky vagy egy McAfee nem nagyon hiszem, hogy kiadott volna a kezéböl
    egy / valljuk be öszintén / félkész gyakorlatilag több sebböl vérzö programot.....

mert lássuk be a sandbox használhatatlan több kárt csinál mint hasznot viszont nem látok be a CIS lelkivilágába de szerintem van egy olyan megérzésem, hogy az egész nem fejlödött annyit
    vagyis hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fejlödött csak hát az ingyenesség korlátai ugye...

Amíg mondjuk azok a cégek akik fizetös IS eket gyártanak / igaz Ök is néha bakot könek /* nem nagyon engedhetnek meg maguknak egy félkész terméket addig itt hova mész reklamálni ????
    a Fórumra ?? JÓ lehet menni aztán ?? Mivel ingyenes nincs pénzvisszafizetési garancia míg a fizetösöknél meg ugye ha rosszat csinálsz nem veszik nincs profit nem tudsz fejleszteni stb stb.....

Hogy hogyan jön ide a tözfalteszthez az egész ?????
    Nos ez jó kérdés csak eszembe jutott pár gondolat ahogy itt jókat diskuráltok, hogy melyik a jobb a kruplistészta vagy a grnadinmarsch....gyakorlatilag mindkettö ugyanaz csak más a név..... ;] ;] ;]

Új hozzászólás Aktív témák