Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Azért baj neked ha fals riasztást kapsz, mert bejelezhet olyan fájlra is, ami nem fertőzött, és nem lenne jó, ha kitörölnéd. Fals riasztást kaphatsz közepes heurisztikán is, de jóval kisebb az esélye és ilyen beállítás mellett is jó védelmet nyújt.
Ellenőrizendő legnagyobb fájlt én meghagytam alapbeállításon.
A Proactive konfigot az EGYÉB/Konfigurációm kezelése menüpont alatt a Proactive Security-t kell aktiválni. /Ha jól emlékszem, ha ezt megcsinálod akkor minden eddigi beállításod elveszik, de ebbe nem vagyok biztos./
A 4-s verzió alatt egyelőre még jobb kikapcsolni a Sandboxot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő