- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- PLC programozás
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Felraktam a programot, két napig futott tanuló módba, most átkapcsoltam biztonságosba, meg tiszta pc módba. Most akkor elvileg tudja, hogy mit kell engedni-e, meg mit nem. Viszont egyáltalán nem kérdezett. Ez normális?
A sandboxszal van egy kis gondom. Kissé bele kavarodtam a működésébe. Belepakoltam minden internetre menő programot (böngésző, torrent, csevegőprogram). Viszont csak a böngészőn keresztül letöltött exe-ket rakta oda. A torrentes cuccoknak nem kéne oda kerülnie? A gondom az, hogy frissítettem az Adobe Flash Playert, és abból is oda kerültek valamik, de egy oldalt továbbra sem tudok megnézni. A nem használt explorerben megnyílik, de az nincs is a sandboxban. Most akkor az ottani cuccokat másoljam át a rendes helyükre, vagy mi a megoldás? Egyáltalán kell ez nekem? A torrentben be van állítva, hogy a letöltés végén a cuccokat ellenőrizze az avast, és a böngészővel lejött dolgokat is átfuttatom rajta mielőtt megnyitom. Szóval kéne nekem valami szájbarágós fejtágítás erről a homokozóról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xbox Series X|S
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest