Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prosztata
csendes tag
Új tag vagyok a fórumon,és a számítógép-használatában is.Ma telepítettem a COMODO
3.14-es változatát.Elsőnek a frissítés nálam is elakadt a 30%- nál,de egy újraindulás után legalább is először rendesen frissített.Most ismerkedünk,bár kb két éve már használtam a 2-
es változatot,de vagy két hét után megváltunk egymástól,mer lefagyásokat okozott.
Jelenleg egy problémával küzdö- ez az írásom oka -és ebben kérem a segítségeteket,
a Defense+Alert meg nyit egy felugró ablakot,amin nem találok semmi olyan jelet,amivel
be lehet zárni,és ott ül a képernyőmön rendületlenül.Hogy tudom arra rávenni,hogy eltünjön?
Véleményem szerint a választás bejelölése után automatikusan kellene távoznia.
Minden javaslatot,tanácsot megköszönök.
till
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest