- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Én a kiforrást amúgy arra értettem, hogy bár a 3.14-es CIS-el semmi gond nincs, de megkéne először próbálni ezt fejlesztgetni, biztos volna mit, még mielőtt kiadják a 4-est.
Úgyértem, egy program akkor forrta ki magát igazán, ha már új dolgokat nem lehet benne megvalósítani.Aztán lehet persze a Comodo-nál valami nagyon nagy dologra készülnek, amit nem lehetett volna update formájában beépíteni a 3-asba. Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest