Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nos negatívumokat írok, hisz ez beta, azokat kell feltárni, nem azt ami működik. W7 x64 RTM eredeti, jogtiszta változat alá pakoltam
1. A More.../Check for Updates gomb nem reagál, nem történik semmi
2. A virusadatbázis frissítése kifogástalan, ezután javasolja a full scan-r, amit megtettem, ennek ellenére ugyanúgy javasolja
3. Nem tudom becsukni a CIS főablakot, mintha rögzítettem volna a tálcán
4. Kifejezetten rondák a szürke ikonok, meg a szürke átmenetes csoport fejlécek
5. Másodpercenkét emelkedik a blokkolt támadások száma(szerinte). Mikrohullámos netem van, olyan IP-kről blokkol, amik a tornyok hálózati eszközei
6. A tűzfal események lista nem jól méretezhető. Nem lehet vízszintesen görgetni, ezáltal nem lehet normálisan megjeleníteni az összes oszlopazonosítótElsőre ennyi.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő