-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Szerintem ez a vírusírtó sem lesz tévedhetetlen és mindenható, így szerintem ugyanazt a folyamatot kell végigcsinálnod mint most.ha nem vagy biztos egy pl exe fájlban hogy virusos vagy nem...mire is gondolok?? Az exe fájl elküldöd online virusanalizisre
NO VIRUS THANKS vagy
ANUBIS vagy
VIRUSTOTAL vagy
VIRUSSCAN ORG
azt ha ezek eredményei után sem vagy biztos abban hogy egy exe virusos vagy nem akkor kő papír ollóSzándékosan nem raktam be a CIMA-t mert abbol a felvetésböl indultál ki, hogy mi van akkor ha a CIMA mégsem és akkor mégis..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Üzleti vita és megbeszélés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest