- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Szerintem ez a vírusírtó sem lesz tévedhetetlen és mindenható, így szerintem ugyanazt a folyamatot kell végigcsinálnod mint most.ha nem vagy biztos egy pl exe fájlban hogy virusos vagy nem...mire is gondolok?? Az exe fájl elküldöd online virusanalizisre
NO VIRUS THANKS vagy
ANUBIS vagy
VIRUSTOTAL vagy
VIRUSSCAN ORG
azt ha ezek eredményei után sem vagy biztos abban hogy egy exe virusos vagy nem akkor kő papír olló
Szándékosan nem raktam be a CIMA-t mert abbol a felvetésböl indultál ki, hogy mi van akkor ha a CIMA mégsem és akkor mégis..

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest