- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Capone
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék Comodo Internet Security-vel kapcsolatban. Pár napja feltelepítettem, most próbálnék fellépni Ncore-ra, de nem engedi. Először feljön egy Comodo-s ablak, de ha ott tovább mennék, kiírja, hogy "Az Ön kapcsolata nem privát". Kikapcsoltam a Honlap szűrés védelmet, ki is léptem a Comodo-ból, de továbbra sem tudok csatlakozni. És ez így van más torrent oldallal is. Egyéb oldalnál még nem vettem észre. Eddig Avastot használtam, soha nem tapasztaltam ilyet. Telóról bejön az Ncore, szóval a lap elvileg működik. Remélem nem számít wareznek a hozzászólásom a téma miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő