- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Csak infó szinten:
W10, nem alkotói kiadás, legfrissebb + legfrissebb cis. Rendszer felállás után 3-5 perccel folyamat megfagyott, semmi kékhalál, csak megállt, miután a sürgős pecs települt. A körülményeket súlyosbítja egy imon (antec fusion remote) driver / szoftver + egy rapoo driver. (ezeket w10 nem kultiválja...)A system alkalmazás (hogy melyik része / dll, exe, vagy mi, tudja a fene, nem kerestem meg) kiakasztotta a rendszert 100% terhelés mellett. Gondoltam csökkentett módban próbálok valamit tenni. Nem nyertem meg a meccset. Leszedtem volna a cis-t hátha. Sajnos a pucoló nem elérhető az első hsz-ből. A comodo fórumon meg regisztrálni kell a linkért. Kócos idegekkel nem álltam neki.
Majd próbáltam normálon leszedni a cis-t. Nem volt annyi ideig stabil a rendszer, hogy lefusson az uninstall.
Elkeseredés, balta vizionálása mellett fura ötletem támadt. amit két fagyás - kikapcs - indítás után sikerült is megvalósítanom. A w10 frissítő segéd - amolyan hátha alapon - elrakta aludni a system folyamatot és befrissítette a gépet alkotóira. Azóta oké a rendszer. Nincs 100% prociterhelés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest