Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Szép estét Mindenkinek ! Az aláírásomon szereplő konfigon évek óta remekül szuperálva egy CIS fut. Pár órája, a tálcán felugrott a Windows figyelmeztetés,miszerint a tűzfalam,ill vírusvédelmem nem aktív ( a Comodora értve nyilván,hisz a Win-é ki van kapcsolva). Egyenként minden összetevőnél azt írja aktívak,kivéve az auto-sandbox,de azt én kapcsoltam ki már rég,sosem használtam/használom... Mégis hibát ír ki, a tálcaikonon is,és ha megnyitom a CIS-t,ott is írja, hogy több összetevő kikapcsolva...többszöri újrapróbálkozásra sem sikerül a frissités...
Mit csináljak...?
Köszönöm előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest