- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
korpicschess #98 üzenetére
Ma reggel már én sem találtam, de eddig folyamatosan volt.
Remélem, hogy még lesz a közeljövőben. -
azbest
félisten
válasz
korpicschess #98 üzenetére
Múltkor is volt pár nap kimaradás, ha adsz neki egy hetet kiderül. De jóslásban nem vagyok erős
-
azbest
félisten
válasz
korpicschess #96 üzenetére
Lehet most nincsen készleten
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
EU warehouse-ban van valahol Hi8? Nem igazán látok.
-
azbest
félisten
Nocsak, a gearbestes rendelésemnél megjelent egy újabb nyomkövetési szám. Mellettük pedig számla is letölthető pdfként (adobe reader küldön font telepítést is kért hozzá). Eszerint utólag küldtek royal maillel egy us-eu átalakítót a töltőhöz [link]
-
hardline
senior tag
Sziasztok,
Akku időről mit tudtok elmondani? Kb mennyit bír egy feltöltéssel? Kijelző idő érdekelne elsősorban, nem a standby. -
krystman
őstag
válasz
DougButabi #87 üzenetére
Garbesten van win10 es! [link]
-
indigo
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptunk ilyen kütyüt és telepítettem egy vírusirtót rá, aztán megadtam, hogy induljon újra és a bejelentkező képernyőnél, ahová be kell írni a Microsoft-fiókhoz tartozó jelszót, megáll. Nem csinál semmit és nem hoz elő semmilyen virtuális billentyűzetet, hogy beírhassam a jelszót. A Power gomb hosszú megnyomása után kikapcsol, ugyanez fordítva az elinduláshoz.
Mi lehet a baj? Találkoztatok-e már ilyennel?
Köszi a választ! -
hardline
senior tag
válasz
DougButabi #87 üzenetére
A vámos kérdésedre azt tudom mondani, hogy számold oda az áfát, mert nem sok esély van mostanában arra, hogy átcsúszik.
-
DougButabi
tag
Üdv,
Tud valaki EU-ból szállító boltot Gearbest-en kívűl, WIN10-el telepített HI8-on gondolkozok, esetleg EU plug-al.
Persze tudom, hogy minden megoldható, de nem akarok tökölni telepítgetéssel, meg átalakító rendelgetéssel.US plug-al kínából már 84 USD-ért elküldik, de nem tudom mennyire fogják meg a vámon.
Van ezirányú tapasztalata valakinek? -
Lazy76
csendes tag
Én Geekbuyingon vettem a hi8 99 $ volt , de már több mint 2 honapja lassan , mostanra mar win10 van rata meg az eredeti 4.4 android . Én nagyon meg vagyok elégedve vele gyors minden program elfutott még rajta amit probáltam , tesztekben is jol szerepel, nagyon szép formatervezett vékony, gyorsan bútol, a win 10 meg idáig a legjobb win amit haszbáltam ugy hogy már az asztali gépemre is felettem. Nekem is van easycastom ill. A samsung smart tv is felismeri ugy hogy nagyban is lehevele játszani van némi késés persze de meglehet szokni. Ezért az árét ebben a kategoriában az egyik legjobb.
-
azbest
félisten
Vagy egy ilyen kínából easycast ota... ha mindent nem is old meg, de képet kitenni tévére lehet vele. Streaming módban persze van némi késleltetés.
-
Sogron
tag
Ha menni fog az usb hub trükk, akkor már csak egy ilyen, és máris meg van oldva minden csatlakozó problémám!
-
Sogron
tag
Megrendeltem a gépszürnyet, kiváncsi vagyok mikorra jön meg!
Valamint megrendeltem amit linkkeltem usb hubot is+ egy 3 ah töltőt is, remélem tényleg működik is majd!
-
kmisi99
addikt
Nekem jelenleg úton vannak, Duliee fórumtársnak már megvan, az ő állítása szerint egész jó csak nincsenek ékezetes gombok. Ha jól vettem ki a fotójáról amit felrakott másik fórumban neki ilyesmi van [link]. De volt olyan akinek a BT pl bezavarta a wifi jeleket. Majd ha nekem megjön ezt letesztelem.
-
kmisi99
addikt
-
Sogron
tag
Még 1 gyors kérdés: létezik olyan usb hub, amivel lehet egyszerre használni az usb-s eszközöket, és tölteni is? (mondjuk ami nem gyullad fel!
)
-
azbest
félisten
Nem adtak hozzá átalakítót, de 1 dolcsi alatt lehet kapni. Nekem a sima lapos us-eu átalakítókkal sem volt gondom. Az átalakítót nem eu-ból érdemes rendelni, mert a szállítási díjat arra is rászámolnák. De ha úgy kényelmesebb, akkor bármilyen meglévő mikro-usb töltő is jó hozzá (2A ajánlott, kisebb nem lenne elegendő bekapcsolva töltéshez).
(#68) Sogron
Hát, a gari szempontjából érdekes a frissítés. De végül is el lehet úgy rontani, hogy ne induljon el egykönnyen. Lehet a 10-zel gyárilag frissített felé terelnék az embereket.(#69) Sogron
attól hogy fizikailag össze lehet dugni, még nem fog működni. Legalábbis eddig senki sem erősített meg olyat, hogy működhetne. Az mhl-re írták is hogy nem támogatja. -
Sogron
tag
És ha valaki a hdmi csatit hiányolná: linkl.
-
Sogron
tag
Most ez tényleg komoly: "This tablet PC can be directly to upgraded to the Win10 system. Please note that any alterations such as upgrades or flashing a newer version will void the warranty.
Thank you very much for your attention and kind understanding. Please feel free to ask if you have further questions. "? Ugrik a gari, ha felnyomod rá friss telepítéssel a win 10-et? (GearBest) Ja, és ha jól olvastam megjegyzésben lehet kérni eu töltővel is. -
kmisi99
addikt
válasz
festina10 #66 üzenetére
Szerintem adnak hozzá ilyen átalakítót legalábbis illik, nagyjából 10ft értékű, ha már veszel akkor ilyet [link]
A korábban említett az épp arra jó, hogy ha bedugod és hozzá se nyúlsz műkdöik, de általában pár hét után kb csak a szentlélek tartja össze ezeket a filléres átalakítókat.
-
-
bendzso19
újonc
Sziasztok!
Rendelni szeretnék én is egy ilyen tabletet csak ugye us konnektoros a töltője, és ezt a problémát mivel tudom orvosolni? (átalakító kell hozzá vagy csak szépen megkérem őket, hogy eu-s konnektoros töltővel küldjék, stb...)
A válaszokat előre is köszönöm! -
kmisi99
addikt
Valakinek van egy jó leírása arról, hogy hogyan rakjunk fel windows 10 et? Az android nekem nem kell azt le is gyalulhatja. Ami még érdekel a Wimboot. Lehetségest azt felrakni? Mert akkor tényleg lenne kb 25GB szabad hely a tabon.
-
azbest
félisten
-
krystman
őstag
Én is sokat kerestem ilyen lehetőséget, de egyszerűen nem találtam normális csatlakozót. Olyan volt még, hogy át lehetett váltani ha tölteni kellett, de akkor meg nem lehetett használni. Úgy hogy most úgy használom, hogy van egy BT egerem, és így tudom tölteni is. De valahogy ez sem az igazi. Ugyan is a BT egér, meg zavarja a wifit, amikor használom, a wifi sebessége leesik. Amikor lekapcsol ideglenesen, akkor meg vissza jön a sebesség. Szóval tényleg jó lenne valami megoldás erre.
-
azbest
félisten
Nem csak a feszültség számít, pár volttal hegeszteni is lehet, ha van elég amper. 2A tápegységről ment. Úgy tűnik megúszta minden, csak az eszköz veszítette el a funkcióját. Persze lehet, hogy simán ez selejtes volt. Ha az eladó nem kéri vissza, akkor szétszedem, hogy lássam mennyire komoly a belseje.
A Vi8 topicban 3-4 portos 3 állású kapcsolós fajtát ajánlanak. De az is csak win alatt várható, hogy működik, mert a driveren is múlik, hogy töltés és otg egyszerre menjen.
-
azbest
félisten
No, megjött az olcsóbb fajta otg-charger. Ilyet ne vegyetek.
Elsőre úgy tűnt win alatt működik, töltést jelzett és a rádugott pendrive is elérhető volt. Viszont pár perc alatt úgy felmelegedett, hogy megolvadt a műanyag háza. Utána már nem ment az otg a charge mellett, valami megsült. Ezres alatt volt az ára, remélem visszatéríti az eladó. -
azbest
félisten
Fektetve tartod? Bár ez meglepő korlátozás lenne
Nem Vi8 Ultimate-ed van? Az is pont úgy néz ki, mint a Hi8, de 1280x800-as a felbontása. Azon valószínűleg nem engedi kiválasztni a FHD-t, mert van egy buta limit a youtube appban, hogy nem enged nagyobbat választani mint a képernyő felbontása.
(Ez elég szívás a 960x540-es telefonomon, mert a 480p sokkal rosszabbul fest rajta, mintha 720p-t választhatnék) -
azbest
félisten
Nem tudom hogyan csinálod, mivel a linkemen lévőre ezeket az árakat mondja:
CHINA $92.89 SALE
USA $111.95 OUT OF STOCK
EU $90.89 SALE
CHINA HK $111.90 OUT OF STOCK
RUSSIA $99.67 SALEJa közben megtaláltam, te nem azt nézed, mint ami linkeltem. A win 8.1-gyel telepített, us dugós kerül 91 dolcsiba, a win 10-re frissített 109.70, de ez utóbbi nincs is készleten euban. A win 8.1-es eu dugós is 109 lenne, ha volna. De nincs.
-
azbest
félisten
Úgy látom megint van gearbest eu raktárból 91 dolcsi + 9 dolcsi szállítással. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest