Hirdetés
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem értem ezt se, mert direkt 2x is letöltöttem az új ISO-t (http, torrent), többször, több pendrive-ra is kiírtam, de korántsem pár másodperc volt az, hanem jóval több.
Na mindegy, akkor majd keresek helyette mást. A Kubuntu 15.10 nem tetszett, az már eleve kiesik.Amúgy jó ez a külső SSD-s dolog, mert nagyon hasít rajta az Ubuntu és Mint is eddig. Utóbbiból a 17.3 Beta változat is lazán felment.

(#2395) spammer: azt már próbáltam, de elsőre nem fogott meg. Talán esetleg teszek vele még1 próbát. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Fogyjunk le!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest