Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Bár helyenként buguntus képekkel illusztrál, de centen ugyanúgy működik.
Már nem emléxem, hogy mertem-e annak idején használni (6.4), vagy inkább nekifutottam mégegyszer a telepítésnek előrefoglalt partíciókkal, akkoriban az volt akkor a nyűgöm, hogy 512MB-on csak a centos karakteres telepítője indult, ott pedig nem találtam meg a lehetőséget a kézi partícionálásra.
Root foglalásod nem hiszem hogy 15GB fölé emelkedne, esetleg ha véletlenül kezdené a 10-et meghaladni, a /var-t tedd be 5GB külön kötetre, az még a yum bő lére eresztett cachelésével együtt is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest