Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Bár helyenként buguntus képekkel illusztrál, de centen ugyanúgy működik.
Már nem emléxem, hogy mertem-e annak idején használni (6.4), vagy inkább nekifutottam mégegyszer a telepítésnek előrefoglalt partíciókkal, akkoriban az volt akkor a nyűgöm, hogy 512MB-on csak a centos karakteres telepítője indult, ott pedig nem találtam meg a lehetőséget a kézi partícionálásra.
Root foglalásod nem hiszem hogy 15GB fölé emelkedne, esetleg ha véletlenül kezdené a 10-et meghaladni, a /var-t tedd be 5GB külön kötetre, az még a yum bő lére eresztett cachelésével együtt is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux kezdőknek
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest