Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz jackpcsm #882 üzenetére

Szia,
    Először is, nekem az a 48-68 fok, alapon elég soknak tűnik a hűtőddel.
    A többit nagyjából jól gondolod, esetleg még annyi, hogy az elején az fsb emelésnél, kezdheted egyből 150 körül is, aztán utána óvatosabban.

A feszt akkor adjad a procidnak /olyan 3.4-3.6 körül még talán kellene mennie alapfeszen/, ha már a gép fagyogat, úraindul, vagy el sem indul.

Az overclock menüt nem javaslom, az egy hülyeség, inkább manuálisan állítsál mindent.

Asuséknál, nincsen FSB/DRAM osztó, hanem a dram freqency menü alatt a 266/320/400/500/533, jelenti az osztókat.
    A te esetedben, alapon, 533fsb mellett, ha 266-ra állítod, akkor mennek 1:1-ben, ha 320-ra akkor 4:5, majd, ha sikerül a 200-as FSB-t elérned, megjelenik a DRAM-nál a 400 is, ami 2:3-at jelentene/persze mindíg az aktuális FSB-hez képest, tehát itt 600-on kellene a ramnak mennie, ha a 400-at állítanád be:DDD/

A táptól nem lesz hidegebb a procid, lehet a hűtőd nincs jól felrakva, vagy már mint annyiszor elmondtam SZERINTEM ezek a 7000-es zalmanok szarok.
    Nekem a 2.4 celeron D 3.8-on terheletlenül volt kb 48 fok körül, de úgy emléxem terhelve sem volt több 63-66-nál, hűtőm cooler master aero 4 lite.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák